ARCTIC LIQUID FREEZER II 360mm A-RGB vodno hlajenje za INTEL/AMD procesorje

Ni na zalogi

Original price was: 182,39 €.Current price is: 143,11 €.

ARCTIC LIQUID FREEZER II 360mm A-RGB vodno hlajenje za INTEL/AMD procesorje

Serijo Liquid Freezer II so neodvisni ocenjevalci večkrat testirali in pohvalili njeno zmogljivost, ceno in tihost. Dosledno presega vsa pričakovanja in postavlja nove standarde v kompaktnem vodnem hlajenju. Kot nadaljnji znak priznanja je bila serija Liquid Freezer II nagrajena z “European Hardware Award 2022” za najboljši vodni hladilnik procesorja.
Liquid Freezer II A-RGB združuje učinkovito lastniško vodno črpalko PWM serije Liquid Freezer II z novimi A-RGB ventilatorji ARCTIC, optimiziranimi za statični tlak. To omogoča popolno usklajene večbarvne svetlobne učinke. S pomočjo napredne tehnologije A-RGB Gen.2 in prilagodljivih LED diod lahko oblikujete svoj sistem z lastnim videzom.
Hlajenje vse-v-enem pokriva vse zahteve po hlajenju – tudi najmočnejših procesorjev Intel® in AMD®. Deluje brez napora z več kot 200 W toplote, ki jo je treba odvesti, zato lahko vaš CPE ostane hladen tudi pri ekstremnem overclockingu. Ko gre za konkurenčne izdelke vodilnih proizvajalcev hladilnikov, jih Liquid Freezer II prekaša tako glede zmogljivosti kot ravni hrupa.
Medtem ko mnogi konkurenti uporabljajo generično vodno črpalko, smo se zelo potrudili, da smo razvili lastno. Rezultati? Tišje delovanje in večja učinkovitost. Tako kot ventilatorji Liquid Freezer II je vodna črpalka krmiljena s PWM in ustrezno prilagaja svojo hitrost. To ne vodi le do občutno nižjih ravni hrupa pri nizkih in tipičnih obremenitvah, ampak tudi do veliko manjše porabe energije za vse komponente AiO.
Za razliko od večine proizvajalcev vse-v-enem tekočinskega hlajenja se zanašamo na 38 mm debele radiatorje z visoko gostoto reber. To omogoča uporabo večje količine vode v tokokrogu in znatno poveča hladilno površino.

Voda ima veliko večjo toplotno kapaciteto kot aluminij ali baker. To vodi do počasnejšega in do 5 °C nižjega dviga temperature v časovno omejenem turbo načinu sodobnih procesorjev.

Majhni ventilatorji slovijo kot posebej glasni in premalo vzdržljivi; zato smo se lotili razvoja tihega, robustnega diagonalnega ventilatorja posebej za Liquid Freezer II. 100-odstotno smo prepričani, da je ta 40 mm ventilator prav tako vzdržljiv kot naši drugi ventilatorji v ohišju. Če ventilator ne ustreza našim zahtevam, vam bo naša ekipa za pomoč uporabnikom brezplačno poslala nadomestnega (ne da bi morali zamenjati celotno enoto).

Ventilator je krmiljen s PWM in lahko skoraj neslišno ohladi vaše napetostne pretvornike in območje vtičnic do 15 °C, zlasti v scenarijih overclockinga, z nezadostnim hlajenjem VRM ali v primerih z nizkim pretokom zraka in tako omogoča stalno visoko obremenitev. Če je hlajenje VRM zadostno, ga lahko poljubno izklopite.
Z vlakni ojačane 45 cm cevi Liquid Freezer II omogočajo namestitev tudi v velikih ohišjih in učinkovito preprečujejo izhlapevanje hladilne tekočine, tako da vam ni treba skrbeti za ponovno polnjenje vašega kompaktnega vodno hladilnega sistema. Poleg tega naše prefinjeno upravljanje kablov skrije kable RGB in PWM vaših ventilatorjev hladilnikov v ovoju. Zaradi tega je namestitev enostavna in urejena: na matično ploščo morate priključiti samo dva konektorja in ni drugih kablov, ki bi jih morali skriti.
Osvetljeni P-ventilatorji so že tovarniško nameščeni na radiator. Pri razvoju novih ventilatorjev P-serije je bil poseben poudarek na usmerjenem zračnem toku in s tem visokem statičnem tlaku. Ventilatorji zagotavljajo izjemno učinkovito hlajenje tudi pri povečanem zračnem uporu. Zato so ventilatorji serije P še posebej primerni za uporabo na hladilnikih in radiatorjih.
S svojo dolgo cevjo, razpoložljivostjo v petih velikostih in različnimi možnostmi osvetlitve je serija Liquid Freezer II izjemno vsestranska. Ima visoko združljivost in se lahko uporablja v računalnikih majhne oblike (upoštevajte debelino radiatorja!) kot tudi v Full Towers.

Kompatibilnost:
INTEL: 1700, 1200, 115X, 2011-3*, 2066* *Square ILM
AMD: AM5, AM4
Ram Clearance: neomejeno
Delovna temperatura okolja: 0—40 °C
Konektor:
Hladilnik: 4-polni PWM konektor
LED: 3-polni 5 V-DI-GND priključek
Črpalka/hladna plošča
Ventilator VRM: 40 mm, 1000—3000 rpm (nadzorovano s PWM)
Črpalka: 800—2000 rpm (nadzorovano s PWM)
Poraba energije: 0,5 W—2,7 W (črpalka + ventilator VRM)
Hladna plošča: baker, rebrasta plavuti
Termalna pasta: MX-5 (0,8 g)
Ventilator: ARCTIC P12 PWM A-RGB – 120 mm ventilator x3
Hitrost ventilatorja: 200-1800 rpm
Ležaj ventilatorja: fluidno dinamični ležaj
Raven hrupa: 0,3 Sone
Napetost/tok: 0,08 A | 12 V DC
Pretok zraka: 48,8 cfm
Statični tlak: 1,85 mmH2O
Konektor:
4-polni konektor RGB
LED: 12 A-RGB LED na ventilator
Konektor: 3 pinski 5 V-DI-GND
Tok/napetost: 0,4 A/ 5 V
Velikost in teža
Radiator: 398 (D) x 38 (Š) x 120 (V) mm
Črpalka (brez cevi) 78 (D) x 53 (Š) x 98 (V) mm
Premer cevi: Zunanji: 12,4 mm | Notranji: 6,0 mm
Dolžina cevi: 450 mm
Teža: 1729 g (ventilator, radiator, črpalka, cevi)

Teža 2,2500 kg
Naziv

ARCTIC LIQUID FREEZER II 360mm A-RGB vodno hlajenje za INTEL/AMD procesorje

Znamka

Zaloga

0

Kategorija

Podkategorija

Šifra

ARCOH-LFII360ARGB

ID

ACFRE00101A

Garancija

60 mesecev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ARCTIC LIQUID FREEZER II 360mm A-RGB vodno hlajenje za INTEL/AMD procesorje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top