Storitve prilagojene vašim potrebam.

Računalniški servis

Servis in prodaja računalniške opreme

Nudimo celovite storitve servisa in prodaje računalniške opreme. Zanesljivo rešujemo težave in zagotavljamo kakovostne rezervne dele za nemoteno delovanje vašega računalniškega okolja.

Develop Ineo750i location Picture

Servis in prodaja kopirnih strojev in tiskalnikov

Smo uradni zastopnik in silver partner blagovne znamke Develop. Ponujamo specializiran servis ter prodajo kopirnih strojev  in tiskalnikov . Z našo strokovnostjo zagotavljamo učinkovito delovanje vaše pisarne.

Develop ineo+ 650i

Najem in vzdrževanje kopirnih naprav

Ponujamo storitve najema in vzdrževanja kopirnih strojev s prilagodljivim obračunom glede na število opravljenih izpisov

Servis na terenu

Servis na terenu

Naše servisne storitve opravimo neposredno pri stranki, kar pomeni, da vam prinašamo tehnično znanje na dom ali pisarno. Hitro in zanesljivo rešujemo težave, zagotavljamo optimalno delovanje vaših naprav in vaše popolno zadovoljstvo.

Spletna trgovina

Spletna trgovina

Obiščite našo spletno trgovino, kjer  nudimo visokokakovostno avdio-video opremo, računalnike in komponente ter vrhunsko opremo za šport, prosti čas, orodja, kampiranje in osebno nego. Poglobite se v vrhunske izdelke, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja in podprli vaš življenjski slog na najvišji ravni.

Shopping Cart
Scroll to Top